Anasayfa » Genel » Deştek Tarla Yolu Genişletmesi çalışmalarına başlandı.

Deştek Tarla Yolu Genişletmesi çalışmalarına başlandı.

Belediyemizce ihalesi yapılan Deştek Tarla Yolu Duvar işi için yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak işe başlandı.

Yüklenici tarafından iş makinesi ile kazı işlerine başlanmış ve aynı anda istinat duvarı yapımına başlanmıştır.

Mevcut durumda bir araç geçerken karşıdan araç gelmesi durumda yol vermek için çok zorluk çekiliyordu.

Yapılan temel kazısı ile yollar mevcut halinden çok fazla genişletilmiştir. Vatandaşlarımız büyük özveri ile yol genişletilmesi için tarla sınırlarının geri çekilmesine müsaade etmiştir. Bu fedakarlıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Halkımızın toplumsal talepleri bizim için emirdir.

Yaklaşık 40 gün sürecek çalışmalar tamamlandığında yoldan çift şerit araç geçişi sağlanacaktır.

deştek duvar-Ali Can tarlaDeştek yolu duvarı